Kunder & Anbefalinger

Anbefalinger

MIKKEL NYGAARD RØNNE, CHEF VDC MANAGER, NCC DANMARK A/S

"Kan virkelig anbefale Mark og MS Kommunikation! Han har sikret Dikon en stemme på web og sociale medier. Mark forstår den digitalisering der sker af byggebranchen pt, og kan samtidigt kommunikere den!"

TORE HVIDEGAARD, ADM. DIREKTØR, 3DBYGGERI DANMARK

3dbyggeri har over et år samarbejdet med Mark Sørensen og MS Kommunikation omkring marketing strategi og eksekvering af denne. Det har bl.a. været i form af artikler, højere synlighed på LinkedIN, udarbejdelse af marketing videoer mm. Når man arbejder med marketing, på løbende basis, kræver dette erfaringsvis, at der er nogle der tager tøjlerne, sikre en god koordinering og får eksekveret. Mark har til fulde kunne håndtere dette arbejde og ansvar, hvilket har sikret en løbende produktion og et markant øget antal følgere og synlighed på LinkedIN. Samtidig har Marks kendskab til byggebranchen, samt ideer til nye vinkler tiltag, været garant for både en høj kvalitet og en god blanding af metoder til at få budskabet ud. Jeg giver hermed mine varmeste anbefaling af Mark og MS kommunikation.

DAVID FINK, DIGITAL MANAGER, HENNING LARSEN

"Hos BIM CPH sætter vi stor pris på Marks og MS Kommunikations metoder og erfaring, der gør at vi kan række længere, -og mere effektivt, ud i byggebranchen og til vores medlemmer. Den bedre kommunikation har fået BIM CPH til at vokse og bliver mere synlig i Danmark".

CHRISTIAN ØSTEN, VDC GROUP MANAGER, PER AARSLEFF A/S

"Jeg har kun gode ting at sige om samarbejdet med Mark. Mark er engageret og professionel og i øvrigt en rar og omgængelig person. Efter at have samarbejdet med Mark i DiKon gennem flere år, mærker man tydeligt hans interesse og efterhånden store viden og forståelse for vores arbejde i bygge- og anlægsbranchen. Senest i forbindelse med videoen for anlægsgruppen i DiKon. Jeg kan klart anbefale at samarbejde med Mark".

CASPER HERTZ NIELSEN, PROCES- OG INNOVATIONSLEDER, NCC DANMARK A/S

”Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Mark i forbindelse med mit arbejde i DiKon Anlæg. Efter et enkelt interview fangede Mark fuldstændigt essensen af de problematikker vi arbejder med i anlægsbranchen og de digitale udfordringer vi står overfor. Jeg kan klart anbefale Mark og MS Kommunikation”.

MICHAEL DIEPEVEEN, LEDER AF POLITIK & KOMMUNIKATION HOS SKOLELEDERFORENINGEN

"Mark er bl.a. en skarp formidler af Skolelederforeningens projekt "IoT i folkeskolen" i vores medier. Han formår at beskrive vores teknologiprojekt levende og dygtigt i både ord og billeder, der skaber den fornødne opmærksomhed omkring "IoT i folkeskolen". En varm anbefaling herfra"