MS Kommunikation udarbejder strategisk, taktisk og operationel kommunikation for større private virksomheder og offentlige institutioner.

MS Kommunikation tilbyder en bred vifte af kommunikationsprodukter, der kan styrke eller understøtte både den interne og eksterne kommunikation. Fra strategisk planlægning af organisationers kommunikation, til eksekvering af presseindsatser, udarbejdelse af interne artikler, eksekvering på sociale medier, planlægning af større corporate events eller udarbejdelse af hjemmesider.

Samtidig tilbyder vi en grafisk formidling, der understøtter kommunikationen på diverse kanaler og indrammer budskaberne.

MS Kommunikation fungerer i praksis som et mini-bureau, funderet på et bredt netværk af øvrige selvstændige kommunikatører, hvilket giver mulighed for at hyre dygtige folk ind til at løse specifikke grafiske-, videobaserede- eller teksttunge opgaver.

Mark Sørensen: Ejer

Jeg er uddannet Cand.Comm fra Roskilde Universitet og har jeg siden arbejdet som kommunikationsmedarbejder i vidt forskellige organisationer og brancher.

Min rejse er gået fra NGO verdenen, til et af danmarks førende inhouse bureauer, videre til den politiske scene på Christiansborg og videre endnu til én af Nordens førende entreprenørvirksomheder. Som kommunikationsmand ser jeg mig selv, som stærkest indenfor planlægning og eksekveringen af interne og eksterne kommunikationsstrategier, kampagner, events og pr.

Tidligere erfaring inkluderer bl.a.
Social Media Manager hos NCC Danmark A/S.
Kommunikationsansvarlig hos Alternativet før og under folketingsvalget 2015.
www.linkedin.com/in/marksørensen/